Envisioning Innovation

Innovatie versnellen door strategie en design te kruisen

Inspirerend, inhoudelijk, innovatief en versnellend! Speculative Design is een opkomende design discipline die ons nu, in het heden, kan helpen bij het nemen van innovatiebeslissingen door levendige, relevante mogelijke toekomsten te creëren. We verkennen hoe deze benadering van waarde van je organisatie kan zijn en hoe je er betekenisvolle impact mee kunt realiseren. Envisioning Innovation Innovatie versnellen door strategIe en desIgn te kruIsen

Het eerste deel wordt verzorgd door J. Paul Neeley (in het Engels) vanuit het kantoor in Londen. Gemma Jonges (Nederlands) werkt op het kantoor in Amsterdam, zij zal met ons diverse best practices doornemen en aan de slag gaan met vraagstukken die de Yellow Cats inbrengen.
Voordat zij dat doet word je geïnspireerd door street artists die een persoonlijke rondleiding verzorgen in het STRAAT Museum. Zo’n inspirerende plek en verkozen tot het beste museum in 2021 in Nederland.

Behalve Speculative Design, de theorie, de praktische benadering, case studies en het ethisch belang, verlaat je deze Yellow Cats sessie met tal van inzichten:

  • speculative design: een opkomende benadering van product and service development & innovation
  • een nieuwe framework dat je helpt om te gaan met verandering en disruptive innovatie
  • een empathische benadering van systeem- en toekomstdenken
  • frameworks die lange termijn overwegingen en korte termijn actie verbinden
  • brandstof voor creativiteit en energie om te veranderen
  • een benadering om organisatieverandering en transitie te voeden

Download de uitnodiging