De Yellow Cats on tour

Inspiratie tour - Met o.a. Philips, ACE, BIT en het Amsterdam Science Park

We startten de middag met de Philips case, die we nog tegoed hadden (deze was oorspronkelijk 14 april gepland). Philips is een van de corporates die actief is op Science Park. Slimme, cloud-verbonden producten veranderen niet alleen hoe de wereld werkt, maar ook de manier waarop bedrijven werken.

Vervolgens verkenden en analyseerden we het Amsterdam Science Park. Ed Peelen's algemeen theoretisch kader over de spelregels van het valley-ecosysteem werd geconfronteerd met de praktijk van het Amsterdam Science Park wanneer Leo le Duc ons een kijkje in de keuken gaf van deze bijzondere omgeving.

Ook stonden we stil bij drie belangrijke spelers op het Science Park. Zo biedt het ACE venture lab als echte incubator 'ready to start' en 'ready to scale' programma's aan, de Startup Village huisvest 55 startups in hippe containers en BIT brengt de 50 beste studenten in computerwetenschap en AI samen om voor bedrijven met data-uitdagingen de wereld af te schuimen naar de nieuwste theorieën en die als eerste ook écht in de praktijk te brengen.

Hieronder zijn de presentaties en diverse artikelen te downloaden. Heb je vragen? Mail met km@yellowcats.nl

Download/bekijk hier: